Στηρίζουμε έδρα

2018-03-30 12:05

Αποτέλεσμα εικόνας για στοίχημα

Γεια σας φίλοι του generalmente.gr, επιστροφή στα στοιχηματικά. Έπειτα από τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των φιλικών αγώνων Εθνικών ομάδων, που δεν είχε νόημα να στοιχηματίσουμε, κάνουμε come back με δύο επιλογές.

Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με το μοναδικό παιχνίδι για τα play off πρωταθλήματος Βελγίου και έναν αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας.

Ας δούμε, λοιπόν, τις δύο επιλογές:

 

Σταντάρ Λιέγης – Σαρλερουά

Ώρα διεξαγωγής: 21:30

 

Σταντάρ Λιέγης: Πρώτη αγωνιστική για τα play-off του πρωταθλήματος και η Σταντάρ μπαίνει με την εμπειρία της να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου επικράτησε με 3-2 της ουραγού και ήδη υποβιβασμένης Μαλίν, σε ένα παιχνίδι που διασφάλησε την έκτη θέση και σίγουρη είσοδο της στα play-off. Η ομάδα από τη Λιέγη μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην έδρα της, ενώ τα τέσσερα από τα πέντε ήταν over 4,5! Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια επιβεβαιώθηκε η επιλογή g/g. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μποκάντι και Φανχέουσντεν.

 

Σαρλερουά: Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play-off και όντας αδιάφορη, η Σαρλερουά ηττήθηκε με 2-0 από την Κορτράικ, που σε περίπτωση νίκης της και ήττα της Σταντάρ Λιέγης θα “έκλεβε” την έκτη θέση και θα πήγαινε αυτή στα play-off. Η ομάδα του Φελίσε Μαζού έχει κάνει μια τεράστια “κοιλιά”, έχοντας νικήσει για τελευταία φορά στις 19/1! Στις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της η Σαρλερουά μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια ήταν under 2,5. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Σαρλερουά ήταν στις 26/12/17, δηλαδή πριν από τρεις μήνες! Άπαντες ετοιμοπόλεμοι.

 

Εκτίμηση: Η Σταντάρ τα πηγαίνει εξαιρετικά στην έδρα της, ενώ από την άλλη η Σαρλερουά δεν είναι αποτελεσματική εκτός έδρας. Ο άσος στο 1.70+ είναι μια καλή επιλογή, καθώς η ομάδα της Λιέγης είναι και πιο έμπειρη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Στα γκολ μια καλή επιλογή είναι το 2-3 γκολ, καθώς η μεν Σταντάρ είναι επιθετική, ενώ η δε Σαρλερουά αμυντική και το παιχνίδι δείχνει να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

 

Περούτζια – Κρεμονέζε

'Ωρα διεξαγωγής: 22:00

 

Περούτζια: Σε εκπληκτική κατάστηση βρίσκεται η Περούτζια, καθώς παραμένει αήττητη εδώ και επτά αγώνες. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τσεζένα, ομάδα που παλεύει να βγει από τις θέσεις του υποβιβασμού και έδωσε την ευκαιρία στην Κάρπι να την πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Ρομπέρτο Μπρέντα μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις, ενώ στην έδρα του έχει τέσσερις σερί νίκες! Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιλογή 2-3 γκολ έχει επιβεβαιωθεί σε επτά από τις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της ομάδας. Άπαντες ετοιμοπόλεμοι.

 

Κρεμονέζε: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Κρεμονέζε, καθώς παραμένει χωρίς νίκη εδώ και δέκα παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από την Εντέλα, ομάδα που παλέυει να βγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η ομάδα του Ατίλιο Τέσερ μετράει έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιλογή under 2,5 έχει επιβεβαιωθεί σε επτά αποό τις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της ομάδας. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία θα αγωνιστεί η ομάδα του Ιταλικού βορρά.

 

Εκτίμηση: Η Περούτζια είναι σε καλή κατάσταση και έχει κίνητρο στον αγώνα, καθώς μια νέα απώλεια βαθμών θα την φέρει εκτός play off ανόδου. Η Κρεμονέζε, από την άλλη, είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και όντας σωμένη δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο στον αγώνα. Ο άσος σε απόδοση 1.85+ κρίνεται ικανοποιητικός, ενώ και η επιλογή 2-3 γκολ κοντα στο διπλασιασμό είναι αρκετά καλή, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν ξεφεύγει στο σκορ.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Σταντάρ Λιέγης – Σαρλερουά 1 ή 2-3 γκολ

Περούτζια – Κρεμονέζε: 1 ή 2-3 γκολ

 

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ