Στον Άρη Ντούνης και Μελισσάς

2015-09-16 16:25


Ο Άρης μετά την επέκταση του συμβολαίου του Μάουρο Πόι και την απόκτηση του Κώστα Καζναφέρη, προχώρησε σε ακόμα δύο μεταγραφές. Οι "κιτρινόμαυροι" της Θεσσαλονίκης, απέκτησαν τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Μάρκο Ντούνη και τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό Πασχάλη Μελισσά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τον Μάρκο Ντούνη:

"Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1992) βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον Άρη. Ο Μάρκος Ντούνης, που αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Α.Ε.Κ., ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U-19)".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τον Πασχάλη Μελισσά:

"Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Πασχάλη Μελισσά. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1982) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον Άρη. Ο Πασχάλης Μελισσάς ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλαμάτα (2000). Ακολούθησαν ο Μεσσηνιακός, η Skoda Ξάνθη, ο Εργοτέλης, ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός, η κυπριακή ΑΕ Πάφου, ο Παναιτωλικός, ενώ τελευταίος σταθμός ήταν η Λάρισα.Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Παίδων (U-17), των Νέων (U-19), ενώ έχει διατελέσει στέλεχος και της Ολυμπιακής ομάδας".


ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ