Τεράστιο διπλό η Ντιναμό Κιέβου-Το χρέος της η Τσέλσι

2015-11-25 00:47

Η Ντιναμό Κιέβου μπήκε δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης πού φαινόταν απίθανο. Έκανε εκπληκτική εμφάνιση μέσα στο στάδιο Ντραγκάο και οι δράκοι δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη στον αποψινό αγώνα,όπως καταλαβαίνεται ο όμιλος πήρε φωτιά με αυτή την νίκη.

Οι σκόρερ για την Ντιναμό Κιέβου ήταν ο Γιαρμολένκο με πέναλντι στο 35 λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο στο 64 λεπτό πυροβόλησε την Πόρτο με ένα δυνατό σουτ ο Γκονζάλεζ και σφράγισε το πολύτιμο διπλό για την ομάδα του.Η Πόρτο προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά δεν μπορούσε να σπάσει την άμυνα της Ντιναμό που ήταν πολύ διαβασμένη. 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσέλσι επικράτησε με 4-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι δεν άργησε να πετύχει γκολ και στο 20 λεπτό σκόραρε με τον Κέιχιλ με κεφαλία. Το ημίχρονο τελείωσε έτσι με σκορ 0-1 χωρίς κάποιες ιδιαίτερες φάσεις,η Μακάμπι από ότι φαινόταν δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι ήταν καταιγιστική και στο 73 λεπτό πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με εκτέλεση φάουλ με τον συνήθη ύποπτο Γουίλιαν,στη συνέχεια δεν πέρασαν 4 λεπτά και στο 77 λεπτό σκόραρε ξανά η Τσέλσυ με τον Όσκαρ. Το τελικό 4-0 σημείωσε με κεφαλιά από κόρνερ στο 91 λεπτό ο Ζούμα.

Με την ολοκλήρωση της πεμπτης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: Η Πόρτο ισοβαθμεί με την Τσέλσι στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς και καιροφυλακτεί η Ντιναμό Κιέβου με 8 βαθμούς.


Παναγιώτης Μελισσάρης