Το Comeback του "Τοξοβόλου"

2015-08-21 17:19


Ο Παναθηναϊκός το 2013 έφερε ως δανεικό από τη Νιούκαστλ ενα νεαρό παίκτη, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα της Αγγλικής ομάδας. Ο παίκτης έκανε σπουδαία χρόνια με τον Παναθηναϊκό, σκόραρε μέσα στο Καραϊσκάκης απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και η Νιούκαστλ τον πήρε πίσω. Οι"πράσινοι" προσπάθησαν να τον πάρουν και πέρυσι ως δανεικό, αλλά οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό. Τελικά, ο παίκτης δεν στέριωσε στην Αγγλία και επέστρεψε στην Αθήνα. Ο παίκτης αυτός δεν είναι άλλος από τον Μεχντί Αμπέιντ.


Ο 23χρονος Γαλλοαλγερινός μέσος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νιούκαστλ έβαλε το ποσό των 600.000€ για να αφήσει ελεύθερο τον νεαρό άσο, ενώ ο Αμπέιντ θα εισπράττει 280.000€ ετησίως. Στην προηγούμενη θητεία του με το "τριφύλλι" στο στήθος, αγωνίστηκε 17 φορές και πέτυχε 5 γκολ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μεντί Αμπέντ. Ο Αλγερινός μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».





ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ