Τριπλό "ερυθρόλευκο" χτύπημα

2015-07-03 17:16


 

Η ΠΑΕ Ολυπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες , του Φάνη Τζανδάρη και του Γκιόργκι Λόρια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαρτίνες: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τον Παναιτωλικό, στον οποίο εντυπωσίασε τη περσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση του Τζάνδαρη: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φάνη Τζανδάρη». Ο νεαρός κεντρικός μέσος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει καταπληκτικό πρώτο γύρο. Στο δεύτερο μισό δεν έπαιξε καθόλου και παραγκωνίστηκε, λόγω της άρνησής του να ανανεώσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λόρια: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γεωργιανού τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια». Ο Γεωργιανός πορτιέρο ήταν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς μέσα στη χρονιά στον ΟΦΗ και έρχεται για να καλύψει το κενό του Μπάλας Μέγιερι.

Ο Μαρτίνες αποτελεί έναν βιρτουόζο, τεχνίτη και δημιουργικό μέσο που ξέρει να διασπά και τις πιο κλειστές άμυνες, κάτι που συχνά συναντά ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα. 


Ο νεαρός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή καθώς μπορεί και κάνει πολλές δουλειές μέσα στον αγωνιστικό χώρο είτε δημιουργικά, είτε ανασταλτικά. 


Ο πολύπειρος Γεωργιανός γκολκίπερ είναι ένας στυλοβάτης στα δοκάρια των ομάδων που αγωνίζεται καθώς βλέπει τον κόσμο από το 1.97 και με την εμπειρία και τα αντανακλαστικά του αποτελεί μια πολύ καλή λύση ειδικά για το ελληνικό πρωτάθλημα.



Αλέξανδρος Μιχαλακάκος