Ξαναχάνει Κάρολ η Γουέστ Χαμ

2016-08-21 22:56

Ξανά χάνει τον Άντι Κάρολ η Γουέστ Χαμ, καθώς τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Άστρα Γκιουργκίου για τα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά, ο 27χρονος Άγγλος επιθετικός, τραυματίστηκε στο γόνατο και αναμένεται να λείψει για 4-6 βδομάδες από την ενεργό δράση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις, ο Κάρολ, έχει λήψει 111 βδομάδες από τις 213 που βρίσκεται στην ομάδα, μετά την επιστροφή του  από τη Λίβερπουλ, τη σεζόν 2013-2014.

Ο τραυματισμός αυτός αποτελεί μεγάλο ‘’πονοκέφαλο’’ για τον Σλάβεν Μπίλιτς, καθώς μετά τον τραυματισμό και του πρόσφατου μεταγραφικού αποκτήματος απ’ τη Σουόνσι, Αντρέ Αγιού, και το γεγονός πως ο Ντιαφρά Σακό, είναι ακόμα ανέτοιμος, μένει μόνο με τους Ένερ Βαλέντσια, Τζόναθαν Καλέρι (νεαποκτηθής επίσης) και Άσλει Φλέτσερ για την κορυφή της επίθεσης.

Tην σεζό που πέρασε ο Κάρολ ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, καθώς σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ‘’σφυριά’’, πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ, με τα περισσότερα τέρματα του να είναι κρίσιμα.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος