Ξύπνα πριν αποκλειστείς!

2015-11-27 16:19

Σε ένα αφιλόξενο γήπεδο, στην Σμύρνη, ο Παναθηναϊκός καλείτε να δείξει χαρακτήρα και να πάρει την πρώτη του νίκη εκτός έδρας στην φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στην Καρσίγιακα.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 2-4 και θα παίζουν έναν πραγματικό τελικό για να παραμείνουν ζεστά στο κυνήγι της πρόκρισης στο Top 16.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλώντας για τον τελικό που έχουν μπροστά τους αυτός και οι παίκτες του δήλωσε: Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα παίξουν όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη», δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη προς τους παίκτες του.

Προβλήματα τραυματισμών (πλην του Λευτέρη Μποχωρίδη) δεν υπάρχουν, καθώς και ο μέχρι πριν λίγες μέρες απών, Νίκος Παππάς, θα είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η ομάδα της Καρσίγιακα, η οποία βρίσκεται και αυτή στο 2-4, θεωρεί το παιχνίδι τελικό με τον Παναθηναϊκό, αφού καλείτε εκτός από το να τον νικήσει, να μαζέψει και τη διαφορά -12 από το προηγούμενο παιχνίδι που είχε χάσει με 85-73. Οι Τούρκοι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, με τους Ράγκλαντ, Γκάμπριελ, Σιπάχι, Άιβερσον και Τζος Κάρτερ να είναι αυτοί που θα πρέπει να πάρουν το βάρος, έτσι ώστε να νικήσουν τους «πράσινους».

Το κλίμα για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς μόνο φιλικό δεν θα είναι, με τους φίλους της Καρσίγιακα να υποδέχονται τον Παναθηναϊκό με μπλουζάκια που θα φέρουν την προσωπογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ και θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να ωθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να πάρει τη νίκη.

 

 

Γιώργος Βενιέρης