Οι αφηνιασμένοι ''αετοί'' και οι άπραγοι Ρώσοι

2016-02-16 15:41

   Γεια σας φίλοι μου, είμαι ο ΣτοιχηΜαφιόζος και σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και εμείς θα αναλύσουμε το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Ζενίτ.

2561. ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΖΕΝΙΤ  21:45

1:1,95  X:3,15  2:3,30

Μπενφίκα: Η Μπενφίκα έχει κάνει πολύ καλή και παραγωγική σεζόν και είχε ένα σερί 13 νικών στο πρωτάθλημα που έσπασε την αγωνιστική που πέρασε, από την ήττα με 1-2 στο ντέρμπι με την Πόρτο. Στην φάση των ομίλων έχασε την πρωτιά για την οποία χρειαζόταν δυο αποτελέσματα για να την πάρει και αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-2 από την Ατλέτικο. Ανέτοιμοι οι Λουιζάο και Φέισα ενώ ο Λισάντρο Λόπεζ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός. Αντικαταστάτης του στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο νεαρός Λίντελοφ.

Ζενίτ: Δεν έκλεισε καλά το 2015, αλλά ενισχύθηκε κυρίως με Ζιρκόβ και Κοκόριν και θέλει να ανακάμψει. Ωστόσο, προέρχεται από αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος  της Ρωσίας. Τραυματίας ο Σμολνίκοβ και εκτός αποστολής ο Ριαζάντσεβ.

*μικρά: Από την Μπενφίκα έχουν περάσει στο παρελθόν παίκτες της Ζενίτ, όπως ο Βίτσελ, Γκαράι και Χάβι Γκαρθία. Ενώ ο Χουλκ και ο προπονητής της Ζενίτ, Αντρέ Βίλας Μπόας έχουν αντιμετωπίσει την Μπενφίκα όταν βρίσκονταν στην Πόρτο.

Εκτίμηση: Λόγω της αγωνιστικής απραξίας της Ζενίτ και επειδή δεν κάνει και πολύ καλή χρονιά, εν αντιθέσει με την Μπενφίκα, πρώτο λόγο για μένα έχει ο άσος στο 1,95, που είναι οριακά αποδεκτός. Δεύτερη επιλογή αποτελεί το over στο 2,00 λόγω της παραγωγικότητας των ‘’αετών’’ αλλά και των απουσιών στο κέντρο της άμυνας τους που ενδεχομένως δώσουν και στη Ζενίτ κάποιο τέρμα.

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος