Πολλά γκολ στη Ρώμη

2016-02-17 10:17

Καλημέρα φίλοι μου, είμαι ο ΣοτιχηΜαφιόζος και μετά το χθεσινό ταμείο με τον άσο της Μπενφίκα, σήμερα συνεχίζουμε δυναμικά με το παιχνίδι Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης. Για να το δούμε:

 

2650. ΡΟΜΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  21:45

1:3,85  X:3,50  2:1,70

Ρόμα: Οι Ρωμαίοι έρχονται από τη νίκη επί της Κάρπι με 1-3 και έχουν αρχίσει να βρίσκουν τα πατήματα τους κυρίως από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και έπειτα και θέλουν όσο μπορούν να κοιτάξουν στα ίσα τη Ρεάλ, μιας και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μόνο που τους έμεινε, αφού στο πρωτάθλημα είναι 4οι με 10 βαθμούς διαφορά απ’ την πρώτη Γιουβέντους και στο Κύπελλο έχουν αποκλειστεί. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες αλλά υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, αυτή του αρχηγού, Φραντσέσκο Τότι και του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ρεάλ: Η Ρεάλ έρχεται από τη νίκη με 4-2 επί της Μπιλμπάο και δεν έχει χάσει με τον Ζιντάν στον πάγκο της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ στοχεύει που αλλού, στην κατάκτηση όπως άλλωστε κάθε χρόνο. Απόντας θα είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ που ακόμα ταλαιπωρείται από το  τραυματισμό στη γάμπα, ενώ επιστρέφει ο Μαρσέλο που έλειψε λόγω τραυματισμού στον ώμο, στη νίκη με τη Μπιλμπάο.

Εκτίμηση: Όταν βλέπεις τη Ρεάλ με τέτοια φόρα δεν σκέφτεσαι πολλά. Αρχικά μια επιλογή που την περίμενα χαμηλότερα, είναι το διπλό στο 1,70 που μέχρι και 1,65 είναι αποδεκτό. Έπειτα, για πιο υψηλές αποδόσεις υπάρχει το over 3,5 στο 2,35 που είναι ελκυστικότατο και το 4-6 γκολ που κινείται κι αυτό στο 2,40. Διαλέξτε και πάρτε!

 

Αλέξανδρος Μιχαλακάκος