Στηρίζουμε τους Ιταλούς

2015-06-06 15:01

Καλησπέρα φίλτατοι!!! Σήμερα είναι η πρώτη φορά που γράφω και μπορώ να σας πω πως έχω αγωνία. Το σημερινό κουπόνι δεν έχει αξία από τη στιγμή που υπάρχει ο μεγάλος τελικός του Champions League!!! Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους έφτασαν στον τελικό με την αξία τους και τώρα θα αναμετρηθούν μέχρι τελικής πτώσεως…

Ξεκινάμε με τους παίκτες που θα σκοράρουν:

Πολύ καλή επιλογή είναι ο Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός αν και είναι μέσος, έχει έφεση στο σκοράρισμα και μπορεί να σκοράρει και από την άσπρη βούλα σε περίπτωση που η Γιουβέντους κερδίσει πέναλτι.

Επίσης, μία ωραία, αλλά συνάμα ριψοκίνδυνη επιλογή είναι ο Μπονούτσι. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, μπορεί να εκμεταλλευτεί το ύψος του και να σκοράρει από κάποια στημένη φάση. Ο Μπονούτσι έχει μία έφεση να σκοράρει σε κρίσιμα παιχνίδια, οπότε είναι μια επιλογή που αξίζει το ρίσκο.

Από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, θα επιλέξω τον Λίο Μέσι ως μια πιο «σίγουρη» επιλογή. Αν θέλετε να ρισκάρετε, μία καλή επιλογή είναι ο Τσάβι. Ο Ισπανός θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και θα ήταν ιδανικό να βάλει να σημειώσει ένα τέρμα.

Για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν ακόμη περισσότερο, μπορούν να επιλέξουν τον Ματιέ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, έχει πετύχει δύο γκολ την σεζόν που διανύουμε και υπό προϋποθέσεις μπορεί να σκοράρει και στον σημερινό τελικό.

Συνεχίζουμε με τα γκολ:

Η Γιουβέντους είναι η κλασική Ιταλική ομάδα που αμύνεται ιδανικά και ψάχνει γκολ στην αντεπίθεση. Η Μπαρτσελόνα είναι μια άκρως επιθετική ομάδα που πετυχαίνει πολλά γκολ. Όμως, ένας τελικός είναι πάντα διαφορετικός. Η προσωπική μου άποψη είναι πως θα δούμε λίγα τέρματα, όποτε το under (1.70) είναι καλή επιλογή και για αυτούς που ρισκάρουν το 0-1 γκολ (3.50) έχει αξία.

Τελειώνοντας θα ασχοληθούμε με το ημίχρονο/τελικό. Θα στηρίξω την Γιουβέντους και θα επιλέξω το X/1. Το πρώτο ημίχρονο θα είναι κλειστό και οι δύο ομάδες δεν θα ρισκάρουν. Ευελπιστώ, ότι στο δεύτερο ημίχρονο να δούμε ένα γκολ από την Γιουβέντους, που θα κρίνει το παιχνίδι και θα μας στείλει ταμείο!!!

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!!! Μην ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα, γιατί το στοίχημα είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι.