Στηρίζουμε τους Μαπούτσε!

2015-06-14 23:24


Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα είναι η δεύτερη φορά που γράφω. Θα ασχολειθώ με τον αγώνα της Χιλή με το Μεξικό. Η διοργανώτρια Χίλη στον πρώτο αγώνα με το Εκουαδόρ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά είχε και την εύνοια των διαιτητών. Τελικώς, πήρε το τρίποντο επικρατώντας με 2-0, με τα γκολ του Βιδάλ και του Βάργκας. Στην αντίπερα όχθη, το Μεξικό αγωνιζόμενο με πολλούς παίκτες που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έπαιζαν ακόμα και αν πλήρωναν, έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο και τελικώς έχασε την ευκαιρία να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς (0-0 με την αδύναμη Βολιβία). 


Με δεδομένο ότι η Χιλή στοχεύει ψηλά, έχει καλύτερη ομάδα και την στήριξη των οπαδών της και με δεδομένο ότι το Μεξικό δεν έχει καλύτερους παίκτες από τη Χιλή και δεν έχει ως προτεραιότητα το θεσμό (εξ ου και από την αποστολή της ομάδας λείπουν τα μεγάλα αστέρια του Μεξικό), θα διαλέξω τον άσο. Αν θέλουμε να πάμε στα γκολ θα προτείνω το under και το 2-3 γκολ, μιας και οι δύο ομάδες δεν παίζουν άκρως επιθετικά. 

Όσο αφορά τα ειδικά στοιχήμα θα προτείνω για any time scorer τον Σάντσες μιας και δεν πέτυχε γκολ στην πρεμιέρα, αλλά και τον Βάργκας που συμπληρώνει αρκετές ελπίδες να πετύχει ένα ακόμη τέρμα. Από το Μεξικό, ο πιο επικύνδηνος παίκτης είναι ο Κορόνα, οπότε θα τον στηρίξω.

Αναλυτικά οι προτάσεις:

301 Χιλή-Μεξικό 1

301 Χιλή-Μεξικό under

301 Χιλή-Μεξικό 2-3 γκολ

Σκόρερ: Σάντσες/Βάργκας, Κορόνα


Φανούρης Ροδίτης